BINGOverslag na Axis Festival

Afgelopen mei speelde Poolse Vis voor het eerst haar meerjarenproject DROOM -nu overgegaan in de naam BINGO- op het Axis Festival in Assen. Twee dagen voor aanvang van het festival streek de Poolse Vis crew neer in een leeg -nog op te leveren- pand. De fijnstof vloog iedereen om de oren maar de plek was geweldig en het hele team werkte hard toe naar de voorstellingsdagen, en die gingen goed!
Het Dagblad van het Noorden schreef een stukje over de voorstelling en er werden een paar mooie beelden geschoten (zie hieronder).
Dit is wat het publiek over de voorstelling schreef:
‘Wat kunnen jullie kijken en veel met jullie mimiek doen. Indrukwekkend! ‘
‘Prachtig surrealistisch, levendig en vol actie. Loved it!”
‘Beautiful! Keep it up!’
‘… jullie prachtige poetische kracht! ‘

De volgende keer dat BINGO te zien zal zijn is op het Amsterdam Fringe Festival! Poolse Vis strijkt neer in een voormalige filmstudio in Amsterdam-Noord; weer een geweldige locatie (aldus onszelf). De website van het Fringe met daarin het programma en BINGO is al volledig in bedrijf. Voor een kijkje klik op BINGO! Speeldagen en tijden worden binnenkort definitief bekendgemaakt maar houd rekening met 8 t/m 11 september.

KrantenartikelAxisPoolseVis

DSC_4666

DSC_0190

DSC_0224

DSC_0189

BINGO kwam tot stand met dank aan: Gemeente Hoorn, Stichting Normafonds, Prins Bernard Fonds Noord-Holland, onze Poolse Vis Vrienden, Agnes Voskamp, Femke Ravensbergen.