Weekendworkshop locatietheater 7 en 8 oktober

Poolse Vis geeft een workshop fysiek spel en in het weekend van 7 en 8 oktober. Op de bijzondere biologische tuinderij en boerencamping Tuingoed Bonatѐr in Venhuizen (dichtbij Hoorn) gaan we aan de slag met fysiek spel; beweging, ruimte en beeld. Middels oefeningen ga je aan de slag met lichaamstaal en gezamenlijk leer je dit toe te passen in theatrale scènes. Dit keer is de locatie een belangrijk onderdeel bij het maken van de scènes. Hoe je een ruimte kan gebruiken en wat de ruimte al uit zichzelf zegt zijn vragen die we als groep onderzoeken.
Binnen deze tweedaagse wordt er toegewerkt naar een locatie-mini-presentatie. Acteerervaring is geen vereiste, zin wel!

Poolse Vis (Inge Voskamp en Eveline Agema) maakt sinds 2005 fysieke, beeldende en absurde theatervoorstellingen, vaak buiten het traditionele theater om. Op de plekken waar Poolse Vis speelt wordt altijd gekeken naar de ruimte en hoe deze de voorstelling kan aanvullen en andersom. Een locatie is geen decor maar onderdeel van de voorstelling.

Prijs cursus: €150,- (Poolse Vis vrienden betalen €135,-)
Data en tijden: 7 oktober 10u-16u, 8 oktober 10u-16:30u (presentatie om 16u)
Locatie: Camping Tuingoed Bonatѐr, Venhuizen (een overnachting op de camping is zeker aan te raden!)
Doelgroep: volwassenen, minimale leeftijd 16 jaar.
Aanmelding en vragen: educatie@poolsevis.nl

NB! Woon je in Leiden of omgeving en wil je een locatievoorstelling maken binnen 16 lessen? Check dan deze link: locatietheaterleiden Inge maakt binnen het LAK Leiden een voorstelling op een bijzondere plek in Leiden. Start: 22 september.

Busje